Author : nadiah Time : 10/03/2015 06:38:00 PM Comments : 1 Labels :

03 October 2015

Khas utk. semua yang mengenali ciknadiah

salam sejahtera utk semua blogger or pembaca blog ciknadiah :)

Bumi semakin dewasa, tujuan cik nadiah menaip entry utk hari ni
(first entry bagi bulan oktober)
utk membuat kenyataan mengenai jutaan ampun dan maaf utk semua
kesalahan yg telah cik nadiah buat sama ada dari cik nadiah lahir ke dunia sehingga menginjak dewasa kini dah 20an umur cik nadiah  :)
pada semua sahabat sahabat cik nadiah yg pernah mngenali diri cik nadiah atau terlanggar bahu ke atau pernah duduk serumah ke, sebilik di asrama atau dorm, sekelas dgn cik nadiah dari tadika hingga ke politeknik semuanye lah yg pernah bergaul dgn cik nadiah :) dan tak lupa cikgu2 semasa tadika, sekolah rendah, sekolah menengah juga tenaga pelajar politeknik

MOHON ampun maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki .
HALAL kan MAKAN & MINUM cik nadiah pernah ambil .

pada yg dah block cik nadiah di mana2 social media ( instagram, facebook, tweetter, wechat, blogger, whatsapp, dll. )  cik nadiah mohon terima kasih :) sbb menghindarkan dosa2 cik nadiah drpd tersebar :) tapi yg penting cik nadiah sudah memaafkan sesiapa yg berkenaan yg. telah block cik nadiah :)

cik nadiah manusia biasa, tak mampu menghukum manusia.
sbb cik nadiah pon dah banyak dosa... xnak dah lagi tanggung semua dosa2 semua tu ke akhirat nnt.

TERIMA KASIH SAHABAT2 cik nadiah :)))
jika ada hutang yg tak dibayar boleh tampilkan diri jumpa cik nadiah.

sekian, diri yg byk dosa
ciknadiah.